Magyarok is szemtanúi voltak az egyiptomi cápatámadásnak: egy idős nő vesztette életét

halál tenger támadás cápatámadás Cápa Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, elhunyt egy 68 éves osztrák nő, miután Egyiptomban egy cápa letépte az egyik karját és a lábát.

Most kiderült, hogy az asszony haláltusáját legalább százan nézték végig a partról, köztük magyarok is. A nő sikítására a parton állók figyeltek fel, a videón pedig jól látszik, hogy a víz azonnal vérvörös lett. A szemtanúk próbálták elterelni a cápa figyelmét, de ekkor már késő volt: az állat leharapta áldozata lábát.

Többen azt mondják, a támadás előtt már jelezték, hogy cápát láttak a strandon, de senki nem vette őket komolyan. A sokkoló jelenetet a vízimentők is végignézték, végül egy német turista egy deszkát dobott be a vízbe, és kimentette a nőt.

A nőt a kiérkező mentők próbálták újraéleszteni, de belehalt a sérüléseibe. Nem ez volt az egyetlen cápatámadás Egyiptomban, a másik esetről itt írtunk bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.