Megrázó részletek a magyar színész halálának körülményeiről

Forrás: Árpa Attila/Facebook -
halál Argo Geréd Gyárfás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, elhunyt az Argo és a Doktor Balaton színésze, Gyafi. Halálának körülményeiről újabb részletek derültek ki.

A motoros színész egyik legkiemelkedőbb szerepe „A Svéd" volt az Argóban, de a Doktor Balatonban is feltűnt.

„Egészen elképesztő módon, de sajnos valahogy ismét úgy hozta az élet, hogy tragikus híreket vagyunk kénytelenek itt közzétenni... A tegnapi napon egy régi motoros versenyzőnk, aki nem egész egy éve még világbajnokságot nyert Miskolcon, elhunyt. Jelenlegi információnk szerint szívinfarktus okozta a halálát. Így ment el közülünk 69. életévében Geréd Gyárfás „Gyafi", aki hosszú-hosszú éveken keresztül volt egyesületünk versenyzője, valamint Vili Papa pajtása és tisztelője is egyben. Isten Veled, jó utat, Gyafi!" – írta bejegyzésében a Gruber's Gym edzőterem, ahova Geréd Gyárfás is járt.

Gyafi halálát szívmegállás okozta Forrás: Árpa Attila/Facebook

A Bors megtudta, hogy a 69 éves színész a háza előtt hunyt el, akkor lett rosszul, amikor kihúzta a kukát szerda hajnalban. A szíve egyik pillanatról a másikra megállt. A mentősök sokáig küzdöttek az életéért, de nem tudták visszahozni. Gyafi fia 2007-ben hasonló körülmények között hunyt el 27 éves korában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.