Agyhalottnak nyilvánították az autóbalesetet szenvedett Anne Heche-t: lekapcsolják a gépekről

halál színésznő szenvedés Anne Heche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is írtunk, egy héttel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett Anne Heche színésznő. Állapota végig válságos volt, most azonban kiderült: hamarosan lekapcsolják az életben tartó berendezésekről.

Anne Heche családjának és barátainak képviselői közölték, hogy a színésznőt hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították. A sztár Los Angelesben szenvedett autóbalesetet, és mostanra biztossá vált, hogy nem ébred fel, így hamarosan lekapcsolják az életfenntartó gépekről.

Szeretnénk mindenkinek megköszönni a jókívánságokat és az imákat Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elhivatott személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t a West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápolták

- közölte a család képviselője.

Forrás: Instagram

A színésznő csak addig marad lélegeztetőgépen, amíg az orvosok megállapítják, mely szerveit lehet felajánlani, Anne kívánsága ugyanis az volt, hogy halála után a szerveit átültetésre ajánlják fel - írja a Daily Mail.

A baleset a jelek szerint a színésznő hibája volt, Anne ugyanis gyorsan száguldozott a lakóházak között, és több balesetet is okozott. Az előzetes vizsgálatok során a színésznő alkoholt és kábítószert is fogyasztott a baleset előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.