Brutális baleset Sajónémetinél: egy személyautó és egy vonat ütközött össze

Forrás: Shutterstock -
vasúti átjáró Sajónémeti autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasúti átjáróban ütközött össze egy személyautó és egy vonat Sajónémeti közelében, a baleset során a kocsiban ülő négy ember sérült meg - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi hajtott a fénysorompóval ellátott - a Sajónémeti és a 26-os számú út között lévő - vasúti átjáróba, ahol összeütközött a menetrend szerint közlekedő személyvonattal - olvasható a police.hu oldalon.

A baleset következtében az autóban ülő mind a négy ember megsérült, a mentésük jelenleg is folyik.
A helyszínelés és a mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

Brutális baleset Sajónémetinél: egy személyautó és egy vonat ütközött össze Forrás: Shutterstock

A Mávinform Facebook-oldalán azt írták, hogy a Miskolc-Tiszai pályaudvarról Ózdra tartó személyvonat ütközött össze egy autóval a Sajónémeti megállónál lévő vasúti átjáróban.

A fénysorompó piros jelzést mutatott. A baleset következtében a motorvonat egy tengellyel kisiklott. A vonat utasai közül senki nem sérült meg - közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.