13 év és három gyerek után válik az Alkonyat sztárja

házasság Twilight válás Cam Gigandet Dominique Geisendorff válóper Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen előszületésnapi ajándékot kapott a vámpíros film színésze. Cam Gigandet augusztus közepén tölti be a negyvenet, felesége pedig alig pár nappal a nagy nap előtt benyújtotta a váláshoz szükséges papírokat a bíróságon.

Cam Gigandet legismertebb munkája az Alkonyat-filmekben volt, ahol ő alakította Jamest. Már ismert és sikeres színész volt, amikor összeházasodott akkori barátnőjével, a szintén színészként dolgozó Dominique Geisendorff-fal. Kapcsolatukból a közösen töltött tizenhárom év alatt három gyermek született: két kislány és egy kisfiú.

Dominique a TMZ információi szerint ezen a héten, hétfőn nyújtotta be a válóper elindításához szükséges papírokat a bíróságon, az iratokban pedig május 1-jét jelöli meg a válás dátumaként. Az okok a lap szerint az ilyenkor megszokott és általános "kibékíthetetlen ellentétek". Geisendorff közös jogi és fizkai felügyeletet kér a gyerekekre, valamint tartásdíjat szeretne kérni férjétől a válást követően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.