Horváth Gréta elárulta, megbocsájtana-e exének, Meggyes Dávidnak

Horváth Gréta házasság válás megbocsájtás szakítás Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága év elején ért véget, de már mindketten továbbléptek. A férfi a Dancing with the Starsból megismert táncosnő, Stana Alexandra oldalán, míg Gréta egy ismeretlen és rejtélyes férfi mellett találta meg a boldogságot.

A válás óta Grétát teljesen kicserélték és ezt részben az új szerelemnek köszönheti. Kapcsolatát májusban vállalta fel, de mivel kedvese nem szeret szerepelni és nincs jelen egyik közösségi médiás platformon sem, nem leplezte le a kilétét. Gréta azonban párja nélkül is aktív az Instagramon és az átváltozása a követői figyelmét sem kerülte el.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid év elején szakítottak Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Grétát rendszeresen kérdezik a követői az Instagramon, ő pedig mindenkinek őszintén válaszol. Az egyik rajongói arra volt nemrég kíváncsi, hogy az influenszer meg tud-e bocsájtani valaha is exének, Meggyes Dávidnak.

– idézte a Blikk Grétát, aki a mindössze 24 óráig elérhető storyjában válaszolt a kérdésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.