Idegen férfi karjában Kulcsár Edina: a kommentelők G.w.M féltékenységi rohamára számítanak

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
féltékenységi jelenet komment G.w.M Kulcsár Edina féltékenységi roham féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 a héten jelentette be, hogy a Dancing with the Stars harmadik évadában mások mellett Kulcsár Edina is táncolni fog. Az egykori szépségkirálynő azonban most először párja nélkül, egy idegen férfi oldalán lesz látható a tévében.

A táncos show-ban a hírességek egy-egy profi oldalán lépnek színpadra, hogy meggyőzzék a közönséget és a zsűrit, hogy van helyük a műsorban, és ők érdemlik meg a fődíjat. A versenybe idén beszáll Kulcsár Edina is, akinek válásától, majd új kapcsolatától volt hangos a sajtó év elején. Az egykori szépségkirálynő a párja, G.w.M nélkül lesz látható.

A kommentelők pedig máris azt vizionálják, hogy a rapper, aki nem rejti véka alá a véleményét, féltékenységi jelenetet fog rendezni, ugyanis Edina egy jóképű fiatal férfi, Bonyhádi Ferenc oldalán szerepel majd, vélhetően heteken át. A tánc pedig rendkívül intim mozgásforma, melyben a táncosok egymásra vannak utalva és jól kell ismerniük egymás minden rezdülését.

– írta a Bors szerint az egyik hozzászóló.

– kérdezte egy másik a lap szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.