Megszólalt egy szemtanú: ezt csinálta valójában Nádai Anikó férje a tejfakasztón

Hajmásy Péter házasság pikáns fotó szemtanú tejfakasztó buli Nádai Anikó tejfakasztó Nádai Anikó kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július közepén született meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter első, közös gyermeke. A pár azonban nem sokáig tudta élvezni az önfeledt boldogságot, ugyanis vad pletykák kezdtek keringeni róluk az interneten.

Az egykori reality-sztár és műsorvezető férje a barátaival egy budapesti szórakozóhelyen ünnepelte kisbabája megszületését. Mivel nemcsak Nádai, hanem kedvese, Hajmásy Péter is ismert személyiség, így nem csoda, hogy az emberek felismerik őket. A sztárapukát is kiszúrták a tömegben és le is fotózták, pont akkor, amikor felesége nélkül, egy fiatal hölgy mellett állt a bárpultnál.

A Redditre felkerült kép villámgyorsan körbeszaladt az interneten, és Anikóhoz is elért a "hír", miszerint férje megcsalta őt. Az RTL Klub arca hosszú posztban reagált a pletykákra, és megvédte szerelmét, aki szerinte nemcsak csodás férj, de remek apa is.

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

Nádai után most megszólalt egy szemtanú is, aki ugyanazon a szórakozóhelyen tartózkodott, ahol Hajmásy Péter és barátai a tejfakasztót tartották.

– mesélte a Blikknek az informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.