18 éves fiatal vesztette életét egy korty alkoholtól: egyik pillanatról a másikra lett rosszul

Forrás: Shutterstock -
halál koktél fiatal fiú gyász tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal egyik pillanatról a másikra lett rosszul, miután ivott egy kortyot a koktéljából. Hiába voltak vele orvostanhallgató barátai, már ők sem tudtak segíteni rajta.

Shiv Mistry a spanyolországi Costa del Solonban nyaralt a barátaival, ahol meghívták egy koktélra. Viszont, ahogy beleivott az italba, anafilaxiás sokkot kapott. Shivnek fogalma sem volt arról, hogy a piña colada, amit kért, nem az általában használt kókusztejszínt tartalmazza, hanem tehéntej-tejszínt. A fiatal gyermekkora óta szenvedett súlyos tejallergiában.

Iskolatársai húsz percen keresztül próbálták megmenteni az életét, de már nem tehettek érte semmit.

Shiv szülei a Buchkinghamshire meghallgatáson arról beszéltek, hogy nem hibáztatják gyermekük barátait, hiszen mindent megtettek, hogy segítsenek neki. Az is kiderült, hogy valaki felhívta Shiv szüleit, hogy elmondja nekik, mi történik.

A fiatalt a Costa Del Sol Kórház intenzív osztályára szállították, ahol a halottkém megállapította, hogy Shiv halála baleset volt - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.