"A mai napig bármikor el tudom sírni magam" - Somló Tamás özvegye kiborult Berki Mazsi miatt

Somló Tamás Keszthelyi Gyöngyvér Berki Mazsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsit sokan támadják azért, mert nem gyászol megfelelően. Somló Tamás özvegye sem hagyta szó nélkül a nevetgélős videóját.

Berki Mazsi sokak szerint nem gyászol megfelelően: utazgat, és állítólag már új férfi is van az oldalán. Nemrég egy vicces videót tett közzé, amelyen testvérével szórakoznak. Ezt a felvételt egy zárt csoportban is megosztották, Somló Tamás özvegye pedig hozzászólásban mondta el, ő mennyivel másképp élte meg a gyászt.

Berki Mazsira akadt ki Somló Tamás özvegye Forrás: TV2

"Amikor meghalt a gyermekem édesapja, fél évvel utána sem tudtam, hogy melyik bolygón vagyok és egyaltalan élek-e, vagy ha igen, azt is minek.. 6 év elteltével a mai napig bármikor el tudom sírni magam, ha eszembe jut, hogy mekkora tragédia, micsoda fájdalmas veszteség az életünk nélküle,
hogy többet nem beszélhetek már vele, nem ölelhetem meg és valós fizikai fájdalmat érzek a szívem tájékán ha a lányunkra gondolok, hogy vajon ő mit érezhet.. És milyen kár, hogy nem láthatja az apja milyen csodálatos nővé vált, milyen különleges és ijesztően okos... Minden romantika nélkül,
ezek csupán az első benyomásaim és még nem beszéltem a hosszú évek sötét, gyászos mélységeiről,
ahonnan az isten tudja, hogy kecmeregtem ki.. Szóval, így visszatekintve a saját nyomorúságomra,
már-már irigylésre méltó a fenti videó lelki szegénysége.." - szúrta ki a Nuus Keszthelyi Gyöngyvér kommentjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.