Berki Mazsi: "Voltak vitáink, de ez már nem számít. Az idő mindent átalakít: a nehézség elhalványul, a jó felerősödik"

Forrás: https://www.facebook.com/aberkik -
Dancing with the Stars Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi harmincéves korára rengeteg élettapasztalatot gyűjtött – nem csak pozitívakat. Nagy megpróbáltatásoknak volt kitéve az elmúlt hónapokban, de szüntelen keresi a gyógyulást. Az élet történéseit igyekszik éretten, bölcsességgel kezelni. A kislánya, Emma miatt tartania kell magát, ahogy az előtte álló felkészülésben is helyt kell állnia a Dancing with the Starsban. A tánc elhunyt férjére, Berki Krisztiánra is emlékezteti, hiszen annak idején együtt is jártak táncórákra - erről is beszámol az özvegy a szerdán megjelenő hot! magazinban.

„Sokszor eszembe jut Krisztián, de nem csak a tánc okán. Ha a kislányunkra nézek, akkor magunkat látom benne. Szeretettel gondolok Krisztiánra. Voltak vitáink, de ez már nem számít. Az idő mindent átalakít: a nehézség elhalványul, a jó felerősödik. A mosolyom mögött sokszor fájdalom lapul, de már vannak pillanatok, amik könnyebbek. Nagy lélekutazás ez nekem. Sok aspektusát élem meg most a létezésemnek. Egy nőnek annyi mindent kell kibírnia és annyi helyzetben kell helytállnia..." – ecseteli a lapban Mazsi, akinek exkluzív vallomását megtaláljátok a hot!-ban, a magazinban hosszan mesél mindenről, ami jelenleg befolyásolja az életét. Keressétek a lapot digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Forrás: https://www.facebook.com/aberkik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.