Gyalogost gázolt egy autó Pécsett: a sofőrt segítségnyújtás elmulasztása miatt keresi a rendőrség

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gázolás Pécs gyalogos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyalogoselütés történt Pécsett, a rendőrök szemtanúkat keresnek.

A Pécsi Rendőrkapitányság 02010/2612/2022. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy fekete színű jármű 2022. szeptember 19-én 9 óra 30 perc körül Pécsett, az Ybl Miklós utcából kanyarodott balra nagy ívben a Nendtvich Andor útra, melynek során elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost, aki a baleset során megsérült. A járművezető ezt követően megállt, felsegítette a gyalogost, majd az adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.