Az utcán kapták le, így derült ki, hogy terhes: harmadik gyermekét várja a világsztár énekes felesége

Forrás: WireImage/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
Behati Prinsloo baba terhesség Adam Levine gólyahír várandós gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maroon 5 frontembere, Adam Levine és kedvese, Behati Prinsloo együtt ebédeltek múlt hétvégén Santa Barbarában, az egyik lesifotósnak pedig sikerült lencsevégre kapnia a gyönyörű modellt, akin jól látszik, hogy állapotos.

Adam Levine és a namíbiai származású Victoria's Secret modell, Behati Prinsloo 2014-ben házasodtak össze, és a kapcsolatukból már született két gyermek. Az első baba, Dusty Rose idén ötéves, míg Gio Grace nevet viselő testvére mindössze egy évvel fiatalabb nála. Amilyen gyorsan érkezett az első két gyermek, olyan "sokat" kellett várniuk a harmadikra.

A Daily Mail fotóit a pár egyelőre nem kommentálta, de Prinsloo korábban arról beszélt, hogy összesen öt gyermeket szeretne férjétől, az énekes Adam Levine-től. Egyelőre nem tudni, milyen nemű lesz a házaspár harmadik babája, azaz még kérdés, hogy megérkezik-e az első kisfiú, vagy újabb lánnyal bővül a család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.