2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Hatalmas feszültség a Nyerő párosban: Pamela és Muri Enikő konfliktusa fokozódik

Forrás: RTL Klub -
Hódi Pamela Nyerő páros Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább nőtt a feszültség Muri Enikő és Hódi Pamela között. Megpróbálták megbeszélni a nézeteltérést, de az csak olaj volt a tűzre.

Hódi Pamela és Muri Enikő között folyamatosan nőtt a feszültség a Nyerő páros villájában, az énekesnőnél azonban végleg kiverte a biztosítékot az, hogy a divatbemutatós feladatban ők csak 9 pontot kaptak Pameláéktól. Nem is tudta magában tartani az érzéseit, ezért aztán másnap beszélgetést kezdeményezett Pamelával, ami nem oldotta meg a problémát.

Hódi Pamela sírva fakadt a beszélgetés után Forrás: RTL Klub

"Neked van valami személyes problémád, vagy bármilyen olyan problémád, amiről nem tudok, nem tudhatok, idegesítelek, zavarlak, idegesít a jelenlétem? A tegnap esti beszólásodat egyszerűen nem tudom hova tenni" - kezdte Enikő, Pamela pedig megkérte, részletezze, mi történt tegnap este. A beszélgetés azonban elfajult. "Kicsit magas lóról beszélsz" - mondta Enikőnek Pamela, aki az énekesnő testbeszédét és szerinte flegma stílusát nem bírta elviselni.

"Szerintem nekünk akkor a jövőben nincs miről beszélgetnünk" - mondta Enikő. "Én ugyanezt gondolom" - értett egyet Pamela. "Az lesz a legjobb, ha mindenki csinálja itt bent a dolgát, mindenki elmegy versenyezni, stb." - folytatta Enikő. Pamela a beszélgetés után elsírta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.