Hatalmas kígyó szökött meg Erzsébetvárosban

kígyó Erzsébetváros Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méretes kígyó bukkant fel a VII. kerületben Budapesten. A kígyót, ami a gazdájától szökhetett meg, a rendőrök és az Állatmentő Liga munkatársai befogták, ám a tulajdonosa még nem jelentkezett.

Az állatra egy, a közelben dolgozó munkás figyelt fel: ő látta meg az egyik ház tetején. Rögtön értesítette a rendőröket, akik kiérkezéséig a kígyó békésen és nyugodtan várt. A rendőrök az Állatmentő Liga munkatársainak segítségével befogták a pitont, ám mivel még nem találták meg a gazdáját, az állatkertbe vitték.

Az esetről a Színes Erzsébetváros nevű Facebook-oldal számolt be.

"Újabb erzsébetvárosi kígyó szökött meg – őt is biztonságban elfogták!

Meglepődhetett az az erzsébetvárosi helyszínen dolgozó munkás, aki munka közben egy kígyót pillantott meg egy háztetőn. A kígyó teljesen békés volt és nyugodtan várt, amíg a házhoz kiérkezett a rendőrség és az állatvédők. Az Állatmentő Liga munkatársai befogták a pitont, akinek a gazdája még nem jelentkezett a kígyóért. A piton addig is az állatkert vendégszeretetét élvezi" – olvasható a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.