szeméremsértés férfi Veszprém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták azt a 23 éves halimbai férfit, aki Veszprémben és Ajkán is nőket fogdosott az utcán.

Egy fiatal nő 2022. szeptember 14-én délelőtt tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy nem sokkal korábban Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy megfogta a vállát, majd felhúzta a szoknyáját, miközben az elkövető a saját nadrágját letolta. A sértett azonnal segítségért kiáltott, mire a férfi sietve távozott a helyszínről.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a 23 éves halimbai lakost 2022. szeptember17-én Ajkán elfogták. A rendőrök ezután előállították, majd szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal is fogdosott hasonló módon nőket Veszprémben és Ajkán is. Ezidáig 4 bejelentés érkezett a rendőrségre a szeméremsértő módon viselkedő férfi ellen, de a nyomozók folyamatos adatgyűjtést végeznek további sértettek felkutatása érdekében.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a férfi őrizetbe vételét rendelte el és kezdeményezte a letartóztatását, majd a bíróság 2022. szeptember 19-én a bűnügyi felügyelet elrendeléséről határozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.