Újabb fordulat Szilágyi Liliána ügyében: ha a nyomozás igazolja állításait, apja börtönbe kerülhet

Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/ -
Szilágyi Liliána tárgyalás Szilágyi Zoltán bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Törvényszék feljelentést tett Szilágyi Liliána vallomása után. Az úszónő részletesen beszámolt arról, hogy édesapja testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta.

Kapcsolati erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság - írja a Telex. Ha a nyomozás igazolja Liliána állításait, akkor az édesapjára többéves börtönbüntetés is várhat.

Szilágyi Liliána ügyében nyomozást rendeltek el Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/

Liliána pár nappal ezelőtt, a tárgyalás után a TV2-nek nyilatkozott. Többek között elmesélte, hogy serdülőkorától már a bántalmazása szexuális része is megkezdődött, emlékszik olyan esetre, amikor 10-11 éves lehetett, együtt aludt az apjával, és arra ébredt, hogy Szilágyi Zoltán hozzányomja az álló nemi szervét.

Liliána azt mondja, sokáig rettegett apjától, de ez a tárgyaláson megváltozott:

"Ahogyan megláttam azt, hogy a valódi, őszinte énje fél és tart mindentől, abban a pillanatban el is vitte a félelmemet, hiszen ő nem tud önmagába nézni. Ez egy gyengeség egy gyenge embertől, nem tudok félni már" - mondta el az interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.