55 éves rajongója zaklatja Pierce Brosnant és családját

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress -
Pierce Brosnan Keely Shaye Smith zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Los Angeles-i bírósághoz fordult Pierce Brosnan. A színész azt állítja, egy 55 éves rajongója zaklatja őt és családját, ezért távolságtartási végzést kért.

A színész arról számolt be, hogy a nő folyton a malibui otthona előtt áll autójával, a házát kémleli, majd azt is elmondta, hogy korábban egy üzenetben 1500 dollárt kért tőle egy róla készült rajzért cserébe - írja a Daily Mail.

A színész a bíróságon arról is beszélt, hogy két alkalommal is kapcsolatba kellett lépnie a hatóságokkal a zaklatás miatt, akkor a rendőrség javasolta, hogy kérjen távoltartási végzést, ami kiterjed feleségére, Keely Shaye Smith-re, fiaikra, Dylanre és Parisra is.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

A bíróság azóta döntött: sürgősségi távoltartási végzést adott, de ez egyelőre átmeneti megoldás. A tárgyalást október 25-re tűzték ki, akkor eldől, meghosszabbítják-e a végzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.