Képeslapot írt halott kisfiának a nő, aki megölte gyermekét Olaszországban

Forrás: Thinkstock -
börtön olaszországi gyerekgyilkosság Bradács Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazajönne Magyarországra Bradács Katalin, aki Olaszországban megölte kétéves kisfiát. A szörnyű tettre azután került sor, hogy a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el Alexet, akivel a nő csak kéthetente három órára találkozhatott volna. A pornószínésznőként is ismert Katalin ezután több késszúrással végzett kisfiával. A nő most a perugiai börtönben előzetes letartóztatásban van, az olasz ügyészség minimum 25 év börtönbüntetést kért, de lehetséges, hogy mentális zavartsága miatt elmegyógyintézetbe kerül. 

A Bors úgy tudja, Katalin annak érdekében, hogy hazaszállítsák, felvette a kapcsolatot az egyik fővárosi kórházzal, ám, az intézmény egy válaszlevélben arról tájékoztatta, hogy a fogvatartottak pszichiátriai ellátásával jelenleg Magyarországon az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet foglalkozik.

Forrás: Thinkstock

Katalin saját bevallása szerint már a negyedik füzetet írja tele kisfiának a börtönben.

"Vele együtt én is meghaltam. Bocsánatot szeretnék kérni a nagyobbik fiamtól, hiszen jó anyukája akartam lenni, de nem sikerült. Ezt pótoltam az én kicsi kincsemmel" - olvasható például a füzetben.

A gyerekgyilkos anya képeslapot is írt halott kisfiának: "Esküszöm, hogy soha nem akartam bántani a kisfiamat. Megegyeztünk, hogy 60 éves koromig együtt élünk. Eltartom, és mindent megkap, amit adni tudok neki. Rengeteget táncoltunk, és énekeltük, hogy 'Egyszer egy királyfi'. 17-ig tudott számolni, és gyakran mondtam neki, hogy ő huncutka, én pedig szeleburdi vagyok. Mikor megjegyeztem, hogy rossz, mint az ördög, csak annyit mondott, hogy én pedig vicces" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.