"Csak a ruha? Szerintem 1-1,2 millió..." - G.w.M elárulta, mennyit ér a viselete

https://www.instagram.com/gwmmusic -
pénz Gucci G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M és Kulcsár Edina számára a pénz csak egy eszköz.

Amióta G.w.M megérkezett Kulcsár Edina életébe, az egykori szépségkirálynő sokat változtatott megjelenésén. Korábban bevallotta, együtt nézték át a ruhatárát, és vannak olyan darabok, amiket már nem venne fel. Neki azonban nem számít a ruha márkája, számára bármilyen ruha jó, de azért a Gucciba néha betérnek G.w.M miatt.

"Én nem vágyom arra, hogy Gucciba menjünk, bár van, amikor megfordulunk ott, mert ő nagyon szereti" - árulta el a Palikék világa by Manna műsorában Edina.

Kulcsár Edina és G.w.M számára a pénz csak eszköz https://www.instagram.com/gwmmusic

"Nyilván nem azt mondom, hogy sírva fakadok, ha fel kell vennem, mert az elég álszent lenne..." - tette hozzá. G.w.M pedig arról beszélt, hogy amikor nélkülöznie kellett megfogadta, ha lesz pénze, mindent megenged magának. Így derült ki, mennyit ér a ruha, amit az interjú közben viselt.

"Csak a ruha? Szerintem 1-1,2 millió..." - árulta el, ha az órája azonban még plusz 8-10 millió. Arra is válaszolt, miből telik neki ilyen holmikra.

"Megrendelések, producer meló, illetve a koncertek! Fellépésem annyi van, amennyi nagyon kevés előadónak. A nyár úgy néz ki, hogy egy héten van 6-7" - idézi a Bors. A pénz azonban számára és Kulcsár Edina számára is csak eszköz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.