Durva front érkezik hazánkba: a frontra érzékenyeknek érdemes készülniük

Forrás: Shutterstock -
front hétvége időjárás időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esős, őszies időt 22 fok és napsütéses időjárás váltja a következő napokban, amire jobb, ha a frontra érzékenyek felkészülnek.

Dr. Pintér Ferenc meteogyógyász a Borsnak elmondta, hogy az elkövetkezendő napok megterhelőek lehetnek a frontraérzékenyek számára.

"Az elmúlt napok hidegfrontjai, a váltakozó kettős frontok, a hideg levegő, a szél és most a hirtelen jött napsütés az emberi szervezet számára megterhelő lehet a változások miatt. A statisztikai adatok alapján látható, hogy ilyenkor nő a fejfájások gyakorisága, ám ha megnyugszik az időjárás és elkezdődik egy változásoktól mentes napsütéses periódus, az jót tesz az emberi szervezetnek"

- mayarázta a szakember.

Durva front érkezik hazánkba: a frontra érzékenyeknek érdemes készülniük Forrás: Shutterstock

Az elkövetkezendő napokban fokozatosan melegszik az időjárás, pénteken már 20 fok is lehet napközben, hétvégén pedig akár 22 fokos meleget is mérhetünk a Köpönyeg előrejelzései szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.