Elhunyt a tehetségkutatók sztárja - otthonában találtak rá az énekesre

tehetségkutató America's Got Talent meghalt Nolan Neal The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
41 éves korában elhunyt Nolan Neal, az America's Got Talent és a The Voice című tehetségkutató műsorok amerikai sztárja. 

A tennessee-i Davidson megyei orvosszakértői hivatal Nolan Neal énekes halálát „akut kombinált gyógyszermérgezésnek" tulajdonította. A halálesetet balesetnek minősítették. A halál okát nem hozták nyilvánosságra, de Neal gyakran és őszintén beszélt a kábítószer-használattal és a függőségekkel való küzdelméről.

Forrás: Shutterstock

Nealre az America's Got Talent nézői leginkább a 15. évadának negyeddöntőjében nyújtott 2020-as fellépésére emlékeznek majd, amikor a „Send Me A Butterfly" című saját dalát énekelte. Egy másik csúcspontot a show meghallgatása során ért el, amikor előadta a „Lost" című dalt, amely szintén saját szerzeménye volt, és amelyért nagy tapsot kapott a show zsűritagjaitól.

2016-ban Neal megjelent az NBC The Voice című műsorában , ahol előadta az Incubus „Drive" című dalát. A versenyből való kiesése előtt helyet szerzett Adam Levine coach csapatában - írja a Deadline.

Halálát hivatalos rajongói oldalán jelentették be, amelyen tegnap este egy üzenetet tettek közzé: „Énekelj békében az angyalokkal. A világból hiányozni fog a fényed, a mennyország új zenei igazgatót kapott. 10.05.80- 07.18.22."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.