26 év börtönt is kaphat a népszerű színész: ezzel vádolják

Forrás: AFP/Angela Weiss -
betörés Ezra Miller tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Legendás állatok-széria és a Flash című film sztárja, Ezra Miller nem épp törvénytisztelő életmódjáról híres: idén tavasszal megtámadott egy nőt, majd összeverekedett egy férfival egy kocsmában. Korábban videó is készült róla, amint egy rajongóját fojtogatta.

Miller augusztusban újabb bűncselekménnyel bővítette a rendőrségi aktáját, ugyanis a hatóságok betöréssel és lopással vádolták meg őt. A botrányhős sztár még májusban tört be egy Vermont államban elhelyezkedő lakásba, majd több üveg italt is ellopott onnan. A tulajdonosok éppen nem tartózkodtak otthon, amikor az incidens történt.

Miller első tárgyalása hétfő reggel kezdődött, melyen a színész csak virtuálisan volt jelen, ugyanis a rablás áldozatai távoltartási végzést kértek ellene. Bár a híresség ártatlannak vallotta magát, ha mégis bűnösnek találják, akár 26 év börtönbüntetésre és kétezer dolláros pénzbírságra is számíthat – írja a Deadline.

Ezra Miller Forrás: AFP/Angela Weiss

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.