Fáklyával gyújtotta fel volt szeretője otthonát egy 48 éves nő Pápa közelében

Forrás: Thinkstock -
gyújtogatás gyilkossági kísérlet szerető fáklya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia is történhetett volna tavaly, amikor egy férfira, kedvesére és gyermekükre a szerető rá akarta gyújtani a házat.

Az eset ugyan tavaly júliusban történt, de a Veszprém Megyei Főügyészség csak most csütörtökön emelt vádat a 48 éves nő ellen előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több ember, köztük egy 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A vádlott az éj leple alatt azzal a szándékkal ment a Pápa közeli településen álló családi házhoz, hogy felgyújtsa azt. A házban aludt a nő szeretője, a férfi menyasszonya és kisgyereke. A nő maszkot és csuklyát húzott, beosont a nyitott kapun és fáklya segítségével több helyen is meggyújtotta a tetőt. A bent alvók szerencsére felébredtek a hatalmas fényre, kirohantak, és ekkor vették észre a vádlottat, akit a rendőrség kiérkezéséig fogva tartottak.

Az ügyészség a vádiratában fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben azzal, hogy a nő a törvény rendelkezésénél fogva nem bocsátható feltételes szabadságra – írja az ugyeszseg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.