"Judit, te nem vagy jó anyja Zsófinak" - Hernádi Juditot saját barátnője bírálta

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Tarján Zsófia Eszményi Viktória anyaság Hernádi Judit Heilig Gábor anya-lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könyvet írt kapcsolatukról Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófia. Nem ment minden zökkenőmentesen, és volt olyan időszak, amikor a színésznő észre sem vette, mi történik a lányával. Közeli barátnője és annak férje nyitotta fel a szemét.

Hernádi Judit lánya, a HoneyBeast énekesnője, Tarján Zsófia fiatalon zárkózott volt, a problémáit elfojtotta, és csak ritkán beszélt az érzéseiről. Ha mégis megtette, volt idő, hogy nem az édesanyjával osztotta meg a gondjait, gondolatait. Zsófi az édesanyja jó barátnőjében, Eszményi Viktóriában találta meg azt a személyt, akinek kiönthette a szívét.

Hernádi Judit Fotó: Polyak Attila - Origo

Erről Hernádi Judit sokáig nem is szerzett tudomást, majd egyszer csak felhívta őt Eszményi férje, Heilig Gábor, hogy Zsófi szó szerint a felesége nyakára jár. A színésznő ezután kapta a fentebb említett, éles kritikát, mely a könyv nyitómondata lett.

Zsófi a Vichy Magyarország podcastjében őszintén beszélt erről az időszakról: "Nem tudtam rezonálni a sulival, anyámmal folyton összevesztünk, volt egy nagy szakítás is az életemben. Valahol ki kellett ezt a szennyet, vagy amit én éreztem, ezt a borzalmat önteni, és úgy éreztem, hogy Vikiben egy társra találok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.