Horváth Gréta megszólalt az új kapcsolatáról

Forrás: Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta párkapcsolat összeköltözés gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta egyike azon hazai ismert embereknek, akiknek idén ért véget a párkapcsolata. Az év elején hatalmas port kavart, amikor bejelentette, válik férjétől, Meggyes Dávidtól, de hamar rátalált a boldogság mindkettejükre. Dávid Stana Alexandra oldalán, míg Gréta egy rejtélyes férfi mellett érzi ismét boldognak magát.

Gréta elhatározta, hogy új szerelmét nem mutatja meg a nyilvánosságnak, a követői az Instagramon azonban rendszeresen kérdezgetik őt kapcsolatuk részleteiről. Az influenszer nem sok mindenbe avatja be követőit, de néha csepegtet információkat, így tett legutóbb is, amikor lehetőség volt tőle kérdezni a közösségi médiás felületén.

Horváth Gréta Forrás: Horváth Gréta/Instagram

A kérdésekre adott válaszaiból derült ki, hogy még nem költöztek össze szerelmével, úgymond kétlaki életet élnek. Gréta emellett elárulta, hogy szeret vidéken lenni és utazni, míg egy másik érdeklődésre felelve megírta, hogy egyelőre nem terveznek közös gyermeket új szerelmével – vette észre a Blikk Horváth Gréta válaszait az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.