Hova tűnt Moldoványi Ákos? Évek óta nem tudni róla semmit

Forrás: Origo -
Moldoványi Ákos Híradó legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Televízió egyik legendás alakja volt Moldoványi Ákos. A most 78 éves műsorvezető 2005-ben vonult nyugdíjba, azóta szinte semmit nem lehet tudni róla.  A kollégái évek óta nem látták.

Az utóbbi években volt kollégiái, sőt, még a rokonai sem tudják, hogy mi lehet az egykori legendás műsorvezetővel, Moldoványi Ákossal.

"Érdekes, hogy az utóbbi időben többen is érdeklődtek nálam Moldoványi Ákos felől. S mindenkinek azt válaszoltam: ha én nem tudom, hol van és mi lehet vele, akkor a régi kollégák közül senki sem tudja.

Eltűnt, és még életjelet sem ad magáról. Mindig is magának való ember volt, talán ezért is szakította meg a kapcsolatot azokkal, akikkel együtt dolgozott hosszú ideig"

– mondta a Blikknek hazánk első női híradósaként ismertté vált Bayer Ilona.

Moldoványi Ákos Forrás: Origo

A lap a rokonokat is felkereste, akik közül a legtöbben semmit nem tudnak Moldoványiról, mivel a legenda a családjával sem igazán tartja a kapcsolatot.

"Annyit hallottunk, hogy állítólag egy vidéki tanyán él teljesen visszavonultan, és a kertészkedés teszi ki a mindennapjait, az a nagy szenvedélye"

– árulta el az egyik távolabbi családtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.