Meglepő teória kering Kulcsár Edináról: követői vették észre az összefüggést

párkapcsolat G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti kapcsolat
Hatalmas port kavart az év elején Kulcsár Edina és Csuti válása, majd mindenki az egykori szépségkirálynő új szerelmével, G.w.M-mel kezdett foglalkozni. A bulvárhullámok pedig az év végére sem ültek el, ugyanis Edina nemrég bejelentette, hogy állapotos.

Nem csoda, hogy sokakat érdekel Kulcsár Edina élete, aki szinte mindent megoszt magáról a közösségi médiában és rengeteg interjú, valamint cikk készül róla. Szemfüles internetezők azonban meglepő dologra lettek figyelmesek. Visszanézték az egykori szépségkirálynő nyilatkozatait, melyeket a szakítása után és új kapcsolatai hajnalán adott és felfedeztek egy érdekes összefüggést.

@mert.miert..ne__02#kulcsaredina#dejavu#hm♬ eredeti hang - e.e.1.n__02

Edina ugyanis minden új párkapcsolata elején azt emelte ki, hogy az új szerelmei segítették át a szakítás utáni nehéz időszakon. Nekik köszönheti, hogy talpra tudott állni, sőt ők rakták újra össze. Az egyik internetező összevágta Edina egy nyolc évvel ezelőtti interjúját a nemrég adott nyilatkozatával, hogy szemléltesse, mennyire egybecsengenek a szavai – vette észre a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.