Súlyos betegség miatt adja fel a Dancing with the Stars műsorát a versenyző

Forrás: Selma Blair/Instagram -
Dancing with the Stars Selma Blair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy döntött Selma Blair, hogy nem folytatja tovább az amerikai Dancing with the Stars műsorát. Évek óta sclerosis multiplexszel küzd, de a legutóbbi vizsgálatán olyan eredményt kapott, ami miatt fel kellett adnia a versenyt.

Slema Blair már négy éve küzd a sclerosis multiplex betegséggel, szinte minden kezelést kipróbált, ami lehetséges. Mindig őszintén beszélt az állapotáról, és mivel még jól érezte magát, bátran és izgatottan vágott bele a Dancing with the Stars ameraikai változatába, de sajnos nem tudja folytatni. Remek teljesítményt nyújtott az első adásban, de be kellett látnia, hogy ez túl nagy megterhelést jelent a testének, ráadásul olyan vizsgálati eremdényeket kapott, ami miatt kénytelen volt meghozni azt a fájdalmas döntést, hogy feladja a versenyt - írja a Blikk.

Selma Blair úgy döntött, nem folytatja a versenyt Forrás: Selma Blair/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.