Nyomtalanul eltűnt egy idős házaspár Pécsett

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Pécs idős házaspár rendőrség eltűnt keresik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2022. október 10-én reggel kigyulladt egy családi ház Pécsett, a Bogár utcában. Személyi sérülés nem történt, de a beszerzett adatok alapján az ott lakó házaspár valamikor október 9-én délután 16 óra és október 10-én reggel 7 óra között ismeretlen helyre távozott, azóta pedig nem adnak életjelt magukról. Egyelőre a rendőrök sem találják őket.

Forrás: police.hu

A 85 éves Kövér Sándor körülbelül 185 centiméter magas, erős testalkatú, rövid, ősz haja van, az egyik lábára kissé sántít. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, vagy sötétzöld bársony nadrág, kockás ing és sötét sportcipő.

A 76 éves Kövér Sándorné körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú és festett, barna, rövid haja van. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, barna, kötött kardigán, valamint elegáns, fekete félcipő.

A házaspár feltehetően a JJE-883 forgalmi rendszámú, szürke, Citroen X2 Xantia típusú kocsival utazik - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.