2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Megrázó részletek a pozsonyi gázolásról: fiatal egyetemisták voltak az áldozatok

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Pozsony halálos baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel számoltunk be arról, hogy hétfőre virradóra egy erősen ittas sofőr Pozsony belvárosában egy buszmegállóba hajtott, ezzel kioltva négy személy életét. A balesetben emellett több személy is súlyosan megsérült, köztük a vezető utasa, a fia is, akit gerincssérüléssel szállítottak kórházba.

Roman Mikulec belügyminiszter tájékoztatása szerint főiskolai diákok hunytak el a szerencsétlenségben, volt köztük olyan is, akinek ma lett volna az első napja az iskolában. A buszmegállóba egy Skoda Superb típusú autó hajtott be, melynek sofőrje erősen ittas volt: 1,6 ezreléket mutattak ki a vérében. A vezető nemcsak részegnek bizonyult, a megengedett sebességhatárt is többszörösen túllépte.

A pozsonyi rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsön, a 158-as segélyhívón, vagy akár a pozsonyi kerületi rendőrség Facebook-oldalának is írhat privát üzenetet – írja a Blikk.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.