"Nem vagyok hajlandó elnyomott lenni" - Varga Viktor ma már mindenkinek megmondja a véleményét

elnyomás vélemény Párharc (tévéműsor) Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor elárulta, korábban kerülte a konfrontációkat, de ma már bátran megmondja mindenkinek a véleményét.

Varga Viktor és párja a Párharc című műsorban vetélkednek, ahol a zenész kijelentette, szeretné függetleníteni magát a többiek ármánykodásától, hiszen mindig is magányos farkasként élt. Azonban miután Heatlie Dávid és Dóri kiestek a műsorból Stohl András bejelentette, ezután csapatokat alkotva kell versenyezniük, ami mindenkit meglepetésként ért.

Varga Viktor és párja a Párharcban vetélkednek Forrás: Varga Viktor

"Az egész eddigi életem így telt, hogy egyedül kellett próbálkoznom mindennel és mindenütt kirekesztettség ért amiatt, hogy másképp gondolkozok a dolgokról. Régen nem akartam konfrontálódni, ha valakinek nem osztottam a véleményét, most már mindenkinek azonnal a pofájába mondom, amit gondolok. Nem vagyok hajlandó elnyomott lenni, túl sokat voltam ilyen pozícióban" - mondta a Borsnak Viktor. Azt is elmondta, a megfelelő emberekkel képes együtt dolgozni.

"Jó, hogy már nem nekünk kell csapatokat alkotni és nem kell teljesítenem olyan idiótaságokat, amiket kitalált G.w.M, mint hogy minket küldenek párbajozni és hasonlók. Emiatt egész más lett a hozzáállásom és örültem neki. Abban az esetben szeretek csapatban dolgozni, ha valaki nem kinevezi magát császárnak és őt kell »kielégítgetni«" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.