"Vicces amúgy, hogy vele akarsz visszakerülni a köztudatba" - Gelencsér Timi barátnője beszólt Győzikének

vita Ázsia Expressz Gáspár Győző Gelencsér Timi Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez történt.

Hatalmas vitát szított Gáspár Győző, ugyanis megsértődött, miután az egyik feladatban Gelencsér Timi és barátnője, Szimi megelőzték őket. Már a helyszínen közölte a lányokkal, hogy szerinte nem tisztességes, amit csinálnak, de később a közös vacsorán sem fogta vissza magát. "Töröltelek kicsikém" - mondta Győző Timinek.

Timi és Szimi másnap mondták el a véleményüket az esetről, akkor amikor minden pár kiállt és szavazott a hajsza harmadik résztvevőire. Szimi elmondta, szerinte Győzike miért csinált felhajtást.

Így reagált az elhangzottakra Bea és Győző Forrás: TV2

"Nagyon-nagyon menő lehet a Gelencsér Timivel majd egy cikkben szerepelni, és kapni a kattintásokat, kicsit vicces amúgy, hogy vele akarsz visszakerülni a köztudatba szerintem. A tiszteletlenséget pedig kikérem magamnak, mert mindketten nagyon tisztelettudó lányok vagyunk" - mondta Timi barátnője, Szimi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.