A Német Tenisz Szövetség újra alkalmazná a börtönben ülő Boris Beckert

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
Német Tenisz Szövetség börtön Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Német Tenisz Szövetség (DTB) újra alkalmazná a Nagy-Britanniában börtönbüntetését töltő Boris Beckert.

"Az ajtó mindig nyitva áll a számára. Ha kiszabadult, semmi sem szól az ellen, hogy ismét szerepet vállaljon nálunk. Választhat beosztást, lehet szakvezető vagy elnökségi tag is" - jelentette ki Dirk Hordorff, a DTB alelnöke.

Boris Becker és barátnője, Lilian de Carvalho Monteiro a bíróság előtt, Londonban 2022 április 29-én Forrás: AFP/Adrian Dennis


A háromszoros wimbledoni bajnokot áprilisban két és fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság, mert szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adóssága behajtását, ezzel megsértette a csődeljárási törvényt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy büntetésének a második felét valóban felfüggesztettre változtatják-e, ahogy az ítélethirdetéskor ígérték.

Az 54 éves, 2012 óta a szigetországban élő német sztár 2017 és 2020 között férfi szakágvezetőként dolgozott hazája szövetségében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.