Akár életfogytiglant is kaphat az olaszországi gyerekgyilkos anya

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság börtönbüntetés életfogytiglan olaszországi gyerekgyilkosság tárgyalás tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma kezdődött Bradács Katalin tárgyalása. Ő volt az, aki tavaly megölte a saját kisfiát Olaszországban, majd a gyermek holttestét bevitte egy élelmiszeráruházba, és ráfektette a futószalagra.

A gyerekgyilkost akár életfogytig tartó fegyházbüntetésre is ítélhetik. A vádlott édesanyja úgy gondolja, 15 év börtön lenne a méltányos ítélet.

"Nem tudom elképzelni, hogy a lányom élete végéig börtönben maradjon! A méltányos büntetés maximum 15 év lenne. Szörnyű, amit tett, de végső elkeseredésében oltotta ki az unokám életét" – mondta a Borsnak Erzsike néni. Hozzátette, hogy már gondoskodott arról, hogy Katalinnak legyen hová hazamennie, ha kiszabadul.

illusztráció Forrás: Shutterstock

"Én befogadnám, de kérdés, hogy élek-e még 15 év múlva. Már 77 éves vagyok, és súlyos betegségben szenvedek. Bármikor meghalhatok. Bejelentettem ide a nagyobbik unokámat, Katalin elsőszülött fiát, hogy mindenképpen legyen lakhatása. Ő megígérte nekem, hogy befogadja majd az édesanyját"" – folytatta Erzsike néni, aki egy budapesti önkormányzati lakásban él.

Az olaszországi gyerekgyilkossággal kapcsolatos további híreinket ide kattintva találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.