Az egész falu gyászolja a balesetben elhunyt kismamát: heteken belül szült volna

Forrás: Shutterstock -
frontális ütközés frontális karambol Ebes ebesi család autóbaleset kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia rázta meg a hétvégén Ebest. A településen élt az a család, melynek tagjai horrorbalesetet szenvedtek a 4-es főúton. A kismama és babája nem élte túl az ütközést, az apát és gyermekét pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A szomszédokat és az egész falut megrázta a család tragédiája. Az egyik környékbeli felismerte a kislány kabátját és azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy egész éjjel nem tudott aludni; szó szerint belebetegedett a történtekbe. Egy másik szomszéd arról beszélt a riporternek, hogy a család nagyon várta a második gyermek érkezését, sőt még a kislányuk is örvendezett, hogy testvére lesz.

Az ebesi család autójába szemből csapódott bele egy másik jármű. A kismama és a másik autó sofőrje a helyszínen életét veszítette, és a kiérkező mentősöknek nem sikerült megmenteniük a fiatal anyuka 38 hetes kisbabáját sem. Az apa és 3 éves kislányuk súlyos sérülésekkel került kórházba. A család otthona a baleset helyszínétől nem messze van: az elhunyt anyuka szakácsként dolgozott, férje pedig egy áruházban dolgozik.

"Eddig tisztázatlan körülmények között egy fehér, Opel típusú személyautó áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő személyautóval, amiben egy család utazott. A balesetben hárman meghaltak és ketten megsérültek" – idézte a dehir.hu a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.