Kiakadtak A Nagy Ő rajongói: az egyik versenyzőt savazzák

Forrás: TV2 -
harag Metta A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő egyik szereplője, Metta a nézők többségéből ellenszenvet váltott ki. Hiába került a kiesés szélére a legutóbbi adásban, nem őt küldte haza Attila, a döntéssel pedig nem értenek egyet a műsor rajongói. 

Csalódtak a nézők Árpa Attilában, aki legutóbb Zsuzsát küldte haza a szívéért versenyző hölgyek közül. Pedig a műsor rajongói szerint másra kellett volna feladnia a kabátot, méghozzá Mettára. A 31 éves nő is a kiesés szélére került, ám ezúttal megúszta. A műsor Instagram-oldalán a nézők kifejtették a véleményüket Árpa választásáról és Mettáról.

Árpa Attilában csalódtak a rajongók Forrás: TV2

"Ezt a Mettit vagy kit kellett volna kitenni, nagyon undorító módon manipulálja az embert és a viselkedése sem az, ami egy felnőtt nőhöz illik."

"Hát Árpa, csalódtam benned... azt gondoltam, hogy 50 éves korodra benő a fejed lágya... hazaküldted te szerencsétlen a korodbeli finom kulturált igazi nőies szöszit és bent tartottad ezt a gonosz buta kalácsképű idegroncs selejtet... akire még azt se mondhatjuk hogy szép..."

"Az 50-es nyugodt szöszit kellett volna bent tartani, az idegroncsot meg hazazavarni..."

"Metta jo »haverja« leszel Árpának...mindent latok benne,csak a nőt nem...főleg ami a külsejét illeti..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.