"Nekem senkim sem maradt" - Berki Krisztián édesapjának fájdalmas vallomása

Forrás: -- -
gyász Berki Ferenc Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztán édesapja, Ferenc sosem lesz képes feldolgozni a fia elvesztése okozta fájdalmat. Ugyan volt feleségével összetartanak, úgy érzi, belül teljesen üres.

Habár Berki Krisztián édesapja és édesanyja 30 éve elváltak, mindig is összetartottak, ez pedig a fiuk elvesztése óta sem változott, sőt, osztoznak a fájdalomban. "Támogatjuk egymást, a veszteségünk közös" - mondta a hot! magazinnak Ferenc, Berki Krisztián édesapja. Az unokák tartják még benne a lelket, de hiába a támogató család, ő magányosnak és üresnek érzi magát.

Berki Krisztián édesapja egyedül érzi magát Forrás: --

"Van, hogy meghallgatok egy zeneszámot, és utána egy fél napot sírok. Amikor végignéztem a Krisztián temetéséről készült videót, a szívem megszakadt. Sokan nem tudják, hogyan ülök be az autóba, és vezetek, hogy közben milyen érzések kavarognak bennem. Nem hagyom el magam, csinálom a dolgom, de közben legbelül mérhetetlenül üres vagyok, a fiam halálával a lelkemből meghalt egy darab. Nekem senkim sem maradt" – árulta el Ferenc.

A teljes interjút a következő HOT! magazinban olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.