G.w.M-et legyőzték: Kulcsár Edina rettentően aggódott párjáért

Gyenesei Leila Párharc (tévéműsor) G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csapatban játszanak néhány napja a Párharc szereplői. Az egyikben Tücsiék, Kulcsár Edináék és Gáspár Evelinék, a másikban Monoki lehelék, Varga Viktorék és Csokiék küzdenek. A legkeményebb harc talán az volt,  amikor Gyenesei Leila és G.w.M küzdött egymás ellen.

A két szereplő feje egy nagy akváriumban volt, amelyben folyamatosan nőtt a vízszint. A feladat G.w.M számára bizonyult nehezebbnek, így ő jelezte, hogy szeretné befejezni a játékot. "Jobb voltál" - gratulált nagy ellenfelének, Leilának, akit a többiek igazi "buddhanőnek" tituláltak. Leiláék és G.w.M-ék között egyébként a játék kezdete óta érezhető feszültség, amelynek már többször hangot is adtak.

A vizes feladat G.w.M párja, Kulcsár Edina borzasztóan aggódott kedveséért. "Húzd már meg" - kiabált neki. A videót itt meg is nézheted:

Az összesített eredmények szerint a kék csapat győzött, így a pirosak közül párbajoznak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.