Kemény kritikát kapott G.w.M: "Azt szereti, ha ő van a szemétdomb tetején.."

Gyenesei Leila Monoki Lehel Párharc (tévéműsor) G.w.M szövetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monoki Lehel és Leila megpróbálták megfejteni G.w.M. viselkedését a Párharc című műsorban folytatott játékában, és kíméletlen megállapítást tettek a viselkedéséről.

Úgy tűnik, Leila és Lehel nem nézik jó szemmel, hogy G.w.M máris a tettek mezejére lépett és szövetséget alapított.

G.w.M és Kulcsár Edina, Varga Viktor és párja, Lili, valamint Gáspár Evelin és Attila máris szövetségbe léptek egymással, ezzel pedig véget is ért a jópofizás a Párharc második hetének a legelején. Azonban vannak, akik nem veszik jó néven a taktikázgatást, Gyenesei Leila el is mondta a véleményét a kialakult helyzetről.

"G.w.M villában való viselkedése utal arra, hogy ő egy olyan típusú pasas, aki azt szereti, ha ő van a szemétdomb tetején" – fejtegette a kamerák előtt az egykori sportoló.

Lehellel közösen végül arra jutottak, hogy a rapper viselkedése lehet szimpatikus és kevésbé szimpatikus is mások számára, azonban egyelőre képtelenség eldönteni, hogy kiből mit fog kiváltani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.