Megdöbbentő titok Pécsi Ildikó első házasságáról: évekig tartott, míg kimondták a válást

Forrás: TV2 -
házasság Pécsi Ildikó Léner Péter első házasság Szilágyi Sándor tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve már, hogy elhunyt Pécsi Ildikó. A Kossuth-díjas színművész regényes életéről írt most könyvet nevelt fia, L. Péterfi Csaba, aki többek között a művész első, még a főiskolán kötött házasságáról is lerántja a leplet.

Sokan nem tudták, hogy Pécsi Ildikó még színinövendékként összeházasodott az akkor rendezőnek készülő Szilágyi Sándorral. Erről a frigyről soha senkinek nem mesélt, ám most a könyvből több részlet is kiderül majd a nászról. A Blikk pedig megkereste Pécsi Ildikó egykori esküvői tanúját, Léner Pétert, aki elárulta, milyen is volt a viszony a néhai művésznő és első férje között.

Forrás: TV2

– kezdte a visszaemlékezést Léner Péter, aki Szilágyi osztálytársa volt a főiskolán. Léner szerint a házasság ugyan hamar véget ért, de a válást csak sokára mondták ki, pedig Ildikó már régen más férfival élt együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.