Szörnyű tragédia: otthonától száz méterre gázolta halálra egy autós a kutyáját sétáltató Évát

halálos gázolás gázolás cserbenhagyásos gázolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek délután szörnyű tragédia történt Budapesten, a Wekerletelepen. Egy autó nagy sebességgel, irányjelzés nélkül kanyarott a Kapisztrán utcába, aminek következtében elütött egy kutyát sétáltató hölgyet, majd fékezés nélkül továbbhajtott. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe.

A 68 éves Éva fia, Patrik imádott édesanyját gyászolja, akit kutyasétáltatás közben ütött el egy autó. A nő otthonától alig néhány száz méterre volt, amikor az autó elütötte, a kiskutyája, Timoti végignézte a balesetet. A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, Éva pedig két nappal később a kórházban életét vesztette.

"Szörnyű állapotban volt édesanyám, amikor bekerült a kórházba. Súlyos fejsérüléseket szenvedett. Ugyan megpróbáltak mindent megtenni érte, de már megműteni sem lehetett. Mindenki lépett már túl a megengedett sebességen, de számomra ez gyilkosság volt.

Képtelenség ezt feldolgozni, borzalmasan vagyunk. Az egész családunk életét tönkretette a gázoló"

– magyarázta megtörten a Blikknek az áldozat fia.

A tragédia után a rendőrök semmilyen iratot nem találtak az elgázolt nőnél, ezért Csikós Róbertet, a Segítő Angyalok állatvédő szervezet vezetőjét hívták, aki azonnal a helyszínre sietett. A járőrök csak azután tudták azonosítani Évát, hogy a kutyusa, Timoti chipjéből leolvasták az adatait. A kis négylábú a történtek hatására sokkos állapotba került.

Forrás: Shutterstock

A tragikus balesetben elhunyt Éva két évvel ezelőtt legyőzte áttétes daganatát. Most a baleset után az édesanya már nem volt magánál, csak a gépek tartották életben, ám még el tudtak tőle búcsúzni. Fia, Patrik nagyon szeretné, ha másokkal nem fordulna elő hasonló, hogy senkinek ne kelljen ilyen értelmetlen baleset miatt gyászolnia az édesanyját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.