BKK: szilveszter éjjel járni fog a metró, a HÉV és a nagykörúti villamos

Forrás: Facebook/BKK -
BKK szilveszter tömegközlekedés utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint szilveszter egész éjszaka járnak majd a metrók, a HÉV-ek és a nagykörúti villamosok, az éjszakai járatok pedig a megszokottnál sűrűbben indulnak.

A BKK csütörtöki közleménye szerint a december 31-éről január 1-jére virradó éjszakán a várhatóan megnövekedő utasforgalom miatt valamennyi éjszakai autóbuszjárat jóval sűrűbben indul, továbbá egész éjjel közlekedik a 2-es és a 4-es metró, a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között (a Nagyvárad téren megállás nélkül áthalad), az M30-as állomáspótló autóbusz, illetve a 4-es és a 6-os villamos.

Forrás: Facebook/BKK

Hosszabbított üzemidővel jár a kisföldalatti, illetve - a MÁV-HÉV tájékoztatása szerint - minden HÉV-vonalon egész éjjel közlekednek a vonatok.

Január 1-jén, vasárnap a nappali járatok ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi közlekedési rend szerint indulnak - írták.

Január 2-ától 6-áig - a meghosszabbított téli szünet miatt - az iskolaszünetben érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben - közölte a BKK.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.