"Felmerült, hogy nevet változtatunk és elhagyjuk az országot" - a megvakított Gabriella családja retteg

Forrás: borsonline.hu -
Gabriella megvakított
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megvakított Gabriella legfőbb támasza a családja, de nekik sincs nyugtuk: felmerült, hogy eladnák az otthonukat, és elköltöznének Magyarországról.

Brutális bántalmazásban volt része a 22 éves Gabriellának: volt párja puszta kézzel vakította meg őt. Az orvosoknak nem sikerült megmenteniük a nő látását, aki lassanként megtanul vakon élni és így gondoskodni kislányáról. Gabriella legfőbb támasza a családja, azon belül is a testvére, Róbert, azonban már ők sem bírják a rájuk nehezedő nyomást. Rettegésben élnek, ugyanis már több gyanús alakot is láttak az új otthonuk közelében, sőt egyszer majdnem katasztrófa is történt: valaki benzint locsolt szét a házukban. Ezért merült fel bennük, hogy elhagyják az országot.

Lakatos Gabriella és testvére, Róbert Forrás: borsonline.hu

"Bár ki kell tartanom, hiszen magam is családapa vagyok, de kezdem úgy érezni, hogy elfogy az erőm. Már az is felmerült, hogy nevet változtatunk és elhagyjuk az országot" - mondta a Borsnak Gabriella testvére, Róbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.