Férje nyakon szúrta, Niki mégis azt szeretné, ha kiengednék a börtönből, hogy újra együtt lehessenek

dreamstime -
börtön alkohol családon belüli erőszak férj nyakon szúrta megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nyakán örökre nyomot hagyott szerelme agressziója, Koliba Nikoletta megbocsátott párjának, és azért küzd, hogy ne ítéljék el őt amiatt, amit vele tett. 

Niki azt sem bánja, ha bolondnak nézik, ő megérti párját, aki már akkor felkarolta és segítette őt, amikor szerelemről még szó sem volt.

Ahogy meséli, csak évek múltán találták meg egymás oldalán a boldogságot, előtte Laci éveken át külföldön élt egy nővel, aki átverte és kisemmizte őt, amibe a férfi beleroppant és az alkoholban keresett vigaszt.

dreamstime

Niki és férje között 16 év ismeretség után lobbant fel a szerelem lángja, a nő királynőnek érezte magát párja mellett, kivéve, amikor a férfi ivott. Olyankor kifodult magából.

Az ominózus eset előtt is rengeteg alkoholt fogyasztott László; ő és a párja aznap többször összeveszett, aminek a férj náluk lévő barátja is végighallgatott. Estére a férfi teljesen elvesztette a kontrollt.

Niki a késelésről így nyilatkozott a Blikknek:

"Ültünk hárman a konyhaasztalnál, egyszer csak egy szóváltás közben tiszta erőből orrbavágott. Erre én adtam neki egy pofont, mire felkapta a kést, amivel hátulról a nyakamba szúrt. Ömlött a vérem, nagyon megijedtem. Centiken múlt az életem, szerencsére a főverőeret nem találta el. Hiába ivott rengeteget, egy pillanat alatt kitisztult, bocsánatot kért, majd azt mondta, nem akart megszúrni. A mentőket és a rendőrséget a szomszédok riasztották, akik hallották, hogy nagy a baj."

László azóta börtönben van, de Niki megbocsátott neki, és szeretné, ha a férje újra vele lehetne. A férfi ügyédje szerint elképzelhető, hogy ügyfelét nem zárják börtönbe:

"Az ügyfelem nagyon megbánta, amit tett. Utólag ő is tudja, hogy megengedhetetlenül viselkedett. A bíróság pozitívan szokta értékelni, ha a sértett megbocsátott, és nem akarja, hogy az elkövető börtönbe kerüljön" – mondta el dr. Lichy József.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.