A focistafeleségeket hibáztatják a németek a válogatott vébékudarca miatt

Forrás: AFP/Ina Fassbender -
focistafeleség focivébé német válogatott Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németország összesen négyszer nyerte meg a labdarúgó-vilábajnokságot, a legutóbbi sikerük nyolc évvel ezelőtt történt, ám azóta hanyatlóban van a híres német foci.

A német válogatott a 2014-es győzelem után 2018-ban nem jutott be az egyenes kieséses szakaszba, ezt a blamát pedig idén is megismételték. Rögtön az első meccsen kikaptak Japántól, majd hiába hozták döntetlenre a spanyolok elleni mérkőzést és győzték le Costa Ricát, nem tudtak elég pontot szerezni.

A német válogatott ismét nem jutott tovább a csoportkörből Forrás: AFP/Ina Fassbender

A sorozatos hibák és rossz döntések, valamint a botrányos szereplés miatt válságtanácskozást tartottak a szövetségi vezetők, ahol a bukás okait vizsgálták.

A megbeszélés eredménye pedig az lett, hogy a mostani kiábrándító vébészereplés egyik oka az volt, hogy a focisták feleségei és barátnői úgy viselkedtek Katarban, mintha nyaralnának és ezzel kvázi elterelték a labdarúgók figyelmét – számolt be a hírről a Bors a Bild cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.