Hatalmas fordulat a Farm VIP-ben: egyesült a két csapat, újabb játékos távozott

Cooky Farm VIP Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bejelentést tett a Farm VIP játékában Demcsák Zsuzsa. Innentől nincs sárga és piros csapat, a versenyzők összeköltöznek a parasztházban. Mivel Visváder Tamás feladta a versenyt, csak egy játékosnak kellett távoznia a csapategyesítés előtt. Hogy ki legyen az, egy játékban dőlt el:Cooky búcsúzott. 

"Nagyon szerettem a farmon élni, rengeteget tanultam, számtalan élménnyel gazdagodtam. Tomival szinte testvérekké váltunk, és miután ő távozott, rossz érzés fogott el. Tudtam, hogy már semmi nem lesz olyan, mint azelőtt. Hozzám ő állt a legközelebb, ezért annyira nem is bántam, hogy így alakult. Tisztában voltam vele, hogy 53 évesen nem tudok a fizikai versenyekben teljesíteni, ezért nem lepődtem meg. Nem keseredtem el, pont jókor estem ki" - mondta el a Blikknek Cooky.

A rádiós így búcsúzott a társaitól:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.