Rács mögött tölti az ünnepeket Herczeg Zoltán: elutasították a divattervező fellebbezését

Fotó: Polyák Attila - Origo -
divattervező Herczeg Zoltán letartóztatás fellebbezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október végén robbant a hír, miszerint letartóztatták az ismert magyar divattervezőt. Eleinte csak sejteni lehetett, ám később pontosan kiderült, hogy Herczeg Zoltánra csapott le a rendőrség kábítószergyanús anyag birtoklása miatt.

A divattervező és jogi képviselője azért fellebbezett, hogy szabadlábra helyezzék Herczeg Zoltánt, azonban nem hagyták jóvá a kérést.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A bíróság helybenhagyta az elsőfokon meghozott végzést, és szökés, elrejtőzés, valamint bizonyítékok megsemmisítésének veszélye miatt február 23-ig meghosszabbította a letartóztatást – írja a 24.hu a Fővárosi Törvényszéktől kapott válasz alapján.

Herczeg Zoltánt kábítószergyanús anyagok birtoklása miatt tartóztatták le, a lap szerint a férfi beismerte a fogyasztást, azt azonban tagadta, hogy kereskedett volna a szerrel. Ha bűnösnek találják, a divattervező akár nyolc évet is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.