Megdöbbentő: szétrobbant egy 16 méteres akvárium berlini szállodában

akvárium robbanás kár Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Radisson Blu szálloda halljában lévő 16 méter magas akvárium volt a világ legnagyobb szabadon álló akváriuma.

Szétrobbant egy 16 méter magas akvárium egy berlini szállodában – írta a Hvg.hu a Deutsche Welle közlése alapján. A német fővárosban található Radisson Blu szállodához több mint 100 tűzoltót riasztottak, és a szerencsétlenség miatt minden vendégnek el kellett hagynia a hotelt.

A berlini tűzoltóság a Twitteren azt írta, hogy az akvárium megsérült, szivárog a víz, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a sérülést. A hotel körüli utcákra rengeteg víz ömlött, ezért a környéket lezárták.

A látogatók 19 euróért végigsétálhattak az egymillió literes víztartályon, és több mint 100 különböző faj 1500 halát csodálhatták meg. A német lap értesülései szerint a tartályban lévő összes víz kiömlött, és mintegy 1500 hal zúdult le a szálloda harmadik alagsori szintjére, a robbanás nyomása ajtókat és ablakokat is széttört, a törmelékek az utcát is ellepték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.