Elhunyt a felesége, leégett a háza, majd kisfia is meghalt a férfinak, akit Curtis is támogatott

halál tűzeset Orosháza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November végén percek alatt vált a lángok martalékává egy orosházi család otthona. A családfő, Erik tavaly veszítette el feleségét, most pedig kisfiától is búcsúznia kellett.

A fiatal apuka a tűzeset idején Budapestre tartott 2 éves kisfia, Bence életmentő műtétje miatt. Távollétében történt a szerencsétlenség, házukat már nem lehetett megmenteni.

A történtek után a magyar celebvilág, köztük Curtis is összefogott Erikért és gyermekéért. Miután a családi otthon újraépült, a férfi reménykedett egy szebb jövőben, ám a sors kegyetlen megpróbáltatásokat rótt ki rá és szeretteire.

A tragikus hirtelenséggel elhunyt kisfiú nagyszülei az alábbi közleményt juttatták el a beol.hu-nak:

Az utóbbi hetek a reményről szóltak számunkra. Hittünk a csodában, mert sok-sok ember összefogása bebizonyította, hogy van még emberség, van még segíteni akarás. Az otthon, ami a tűz martaléka lett, újjáépült és készen várta haza Eriket és Bencét. Reméltük, hittük, hogy a sok baj után végre egy új, örömtelibb fejezet kezdődhet el számunkra. Nem így lett. A fájdalmunk leírhatatlan, nem tudjuk, hogyan lesz tovább, nem tudjuk, érdemes-e még felkelni holnap.

A Zsurka család"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.